Promo's en nieuwe producten in ons gamma

Op deze pagina verstrekken we informatie over nieuwe producten in ons gamma, of geven we u actuele gezondheidstips. Zeker een pagina om geregeld eens te bekijken om uw gezondheid op peil te houden!

Cent Pur Cent

De make-uplijn van Cent Pur Cent staat voor 100% puurheid, 100% zuiverheid, 100% gezondheid en 100% kwaliteit. De poeders bestaan uit 100% mineralen, zonder toevoeging van schadelijke stoffen talk, parfum, niet-natuurlijke olie of kleurstoffen. Daarom is Cent Pur Cent geschikt voor élke vrouw en élk huidtype!

Kom gerust langs voor advies en ontdek het volledige gamma!

 

Logo

Incontinentieproducten van Hartmann


Nieuw in ons gamma voor incontinentie met aangepaste kortingen. De firma HARTMANN is gekend voor huidvriendelijke bescherming met veel minder irritaties en betere absorptie.

Op afspraak kunnen we een persoonlijk advies uitwerken om samen met u op een discrete manier tot een waardevolle oplossing te komen voor uw urineverliesprobleem.

We beschikken over discretiekaarten die u kunt invullen om dan later een persoonlijk advies uit te werken. Hieronder heeft u de mogelijkheid om de discretiekaarten af te drukken. 

Voedingssupplementen Artisanal

Nieuw in onze apotheek is een gamma voedingssupplementen ARTISANAL. Deze zijn gebaseerd op huisbereidingen ontwikkeld door apothekers op basis van allerlei natuurlijke bestanddelen.

Veelal zijn deze middelen efficiënter want ze bevatten hoogkwalitatieve ingrediënten in de juiste dosis en wij zorgen bij aflevering voor het juiste advies en begeleiding van inname.

We zijn gestart met producten voor rust –en slaapproblemen, multivitamines met een heel complete formule en een goedgedoseerd product voor bot-en gewrichtsproblemen.

Indien U wil kennismaken met dit gamma kan U tercht op de website www.Labart.be

Stop darmkanker!

Doe mee aan het bevolkingsonderzoek en de screening naar darmkanker! Voer om de 2 jaar een zelftest uit en beperk zo het risico op darmkanker. Meer info op: http://www.stopdarmkanker.be/

Hoe blijf je geconcentreerd tijdens het studeren?

Kijk hier voor enkele tips!!

Hoe blijf je geconcentreerd tijdens het studeren?