Promo's en nieuwe producten in ons gamma

Op deze pagina verstrekken we informatie over nieuwe producten in ons gamma, of geven we u actuele gezondheidstips. Zeker een pagina om geregeld eens te bekijken om uw gezondheid op peil te houden!

Nieuw: 6d nutrition

Sinds kort werken wij naast etixx ook met 6d in de apotheek. De producten van 6d zijn in eigen land ontwikkeld door Prof. Peter Hespel van de Bakala Acadamy (KU Leuven). Er wordt bewust gekozen voor ingrediënten van de hoogste kwaliteit met een zo natuurlijk mogelijke smaak. Het gamma is uitvoerig getest en wordt uitstekend bevonden door verschillende professionele en semi-professionele atleten qua effectiviteit en smaak. Bij ons in de apotheek kijken we graag samen welke producten het best passen bij uw sportpatroon.

Corona-virus in België, wat nu?


Het wassen en desinfecteren van de handen is het allerbelangrijkste dat je kunt doen om het virus te vermijden.  Blijf uit de buurt van personen die ziek zijn. Probeer zo weinig mogelijk uw neus en mond aan te raken. Indien u vermoedt dat u ziek bent, bel je best de huisarts op om bij u thuis langs te komen. Ga zeker niet in de wachtzaal van de arts of het ziekenhuis zitten. Typische symptomen van corona zijn hoge koorts, hoesten en andere luchtwegproblemen. Bij verdere vragen kan u altijd terecht bij ons in de apotheek!

Voor verdere informatie kunt u ook terecht op deze website.

Wist u dat...

Wij in de apotheek verdeler zijn van een divers aanbod aan thuiszorgmateriaal. Kom snel de gratis catagolus ophalen bij ons. 

Cent Pur Cent

De make-uplijn van Cent Pur Cent staat voor 100% puurheid, 100% zuiverheid, 100% gezondheid en 100% kwaliteit. De poeders bestaan uit 100% mineralen, zonder toevoeging van schadelijke stoffen talk, parfum, niet-natuurlijke olie of kleurstoffen. Daarom is Cent Pur Cent geschikt voor élke vrouw en élk huidtype!

Kom gerust langs voor advies en ontdek het volledige gamma!

 

Incontinentieproducten van Hartmann


Nieuw in ons gamma voor incontinentie met aangepaste kortingen. De firma HARTMANN is gekend voor huidvriendelijke bescherming met veel minder irritaties en betere absorptie.

Op afspraak kunnen we een persoonlijk advies uitwerken om samen met u op een discrete manier tot een waardevolle oplossing te komen voor uw urineverliesprobleem.

We beschikken over discretiekaarten die u kunt invullen om dan later een persoonlijk advies uit te werken. Hieronder heeft u de mogelijkheid om de discretiekaarten af te drukken.